Cercei BLUE DREAM

59,00 RON

Cerceii VIS DE PRIMAVARA sunt un element de efect ce aduc un touch delicat si vesel asupra oricarei tinute. La realizarea lor am folosit flori naturale presate de Nu-Ma-Uita si Cununita.

Cerceii BLUE DREAM sunt perfecti pentru a fi facuti CADOU, cerceii vin ambalati într-o cutie speciala pentru bijuterii.

Dimensiune: diametru cercei- 16 mm, lungime 4 cm.

Materiale folosite: Flori naturale de Nu-Ma-Uita si Cununita, sticla, rasina ecologica si elemente metalice din otel inoxidabil hipoalergenic.

Întretinere si recomandari: Pentru a va bucura timp îndelungat de produsele noastre recomandam ca atunci când nu sunt purtate, bijuteriile sa fie depozitate într-o cutie, ferite de razele directe ale soarelui si de umezeala.

Toate produsele noastre sunt lucrate manual individual cu flori naturale culese si presate de noi, de aceea pot exista mici variatii în culoarea acestora. Deasemenea, rasina este un material imprevizibil la turnare, uneori pot aparea mici bule care nu reprezinta imperfectiuni, ci mai degraba ofera originalitate si autenticitate. Din aceasta cauza exista posibilitatea ca produsele sa nu fie identice cu cele din fotografie sau sa prezinte mici variatii de culoare.

Write Your Own Review

You're reviewing: Cercei BLUE DREAM


Quality
Value
Price
Copyright © 2017 FIOR. Toate drepturile rezervate.