Cercei LOVE

59,00 RON

Cerceii LOVE sunt un element de efect ce aduc un touch debordant si pasional asupra tinutei tale. La realizarea lor am folosit flori naturale presate de Verbena.

Cerceii LOVE sunt alcatuiti cu dragoste pentru tine cu ajutorul florilor naturale de Verbena si sunt perfecti pentru a fi facuti CADOU, cerceii vin ambalati într-o cutie speciala pentru bijuterii.

Materiale folosite: Flori naturale de Verbena, sticla, rasina ecologica si elemente metalice din otel inoxidabil hipoalergenic.

Întretinere si recomandari: Pentru a va bucura timp îndelungat de produsele noastre recomandam ca atunci când nu sunt purtate, bijuteriile sa fie depozitate într-o cutie, ferite de razele directe ale soarelui si de umezeala.

Toate produsele noastre sunt lucrate manual individual cu flori naturale culese si presate de noi de aceea pot exista mici variatii în culoarea acestora. Deasemenea, rasina este un material imprevizibil la turnare, de aceea uneori pot aparea mici bule care nu reprezinta imperfectiuni, ci mai degraba ofera originalitate si autenticitate. Din aceasta cauza exista posibilitatea ca produsele sa nu fie identice cu cele din fotografie sau sa prezinte mici variatii de culoare.

Write Your Own Review

You're reviewing: Cercei LOVE


Quality
Value
Price
Copyright © 2017 FIOR. Toate drepturile rezervate.