Cercei LITTLE VIOLET

59,00 RON

Desi culoarea mov se gaseste rar in natura, noi am cules aceste flori de alyssum, le-am presat si le-am transformat într-o minunata pereche de cercei. Realizati manual si cu multa dragoste pentru frumos, cerceii LITTLE VIOLET abia asteapta sa-si gaseasca drumul spre tine.

Perfec?i pentru a fi facuti CADOU, cerceii vin ambalati într-o cutie speciala de bijuterii.

Dimensiune: diametru cercei- 14 mm, lungime 4 cm.

Materiale folosite: floare naturala presata de alyssum mov, nu-ma-uita, rapita, sticla, rasina ecologica si elemente metalice din otel inoxidabil hipoalergenic.

Întretinere si recomandari: Pentru a va bucura timp îndelungat de produsele noastre recomandam ca atunci când nu sunt purtate, bijuteriile sa fie depozitate într-o cutie, ferite de razele directe ale soarelui si de umezeala.

Toate produsele noastre sunt lucrate manual individual cu flori naturale culese si presate de noi de aceea pot exista mici variatii în culoarea acestora. Deasemenea, rasina este un material imprevizibil la turnare, de aceea uneori pot aparea mici bule care nu reprezinta imperfectiuni, ci mai degraba ofera originalitate si autenticitate. Din aceasta cauza exista posibilitatea ca produsele sa nu fie identice cu cele din fotografie sau sa prezinte mici variatii de culoare.

Mai multe informatii
CuloareGold
Write Your Own Review

You're reviewing: Cercei LITTLE VIOLET


Quality
Value
Price
Copyright © 2017 FIOR. Toate drepturile rezervate.